Wiegbekleding Info

De wiegbekleding wordt volledig naar je eigen wens gemaakt! Gerimpeld of liever geplooid, met een 'rokje' of een strakke  rand, romantische broderie of juist trendy gekleurd... mijn handen vertalen jouw wensen.

   Bibiana Wiegbekleding wiegbekleding   Bibiana Wiegbekleding wiegbekleding   Bibiana Wiegbekleding wiegbekleding

In mijn gezellige hieperde-piepkleine atelier kun je een keuze maken uit een geweldige collectie stoffen en bijpassende fournituren van de nieuwste trends. 

Een paar bijpassende lakensets maken de wieg helemaal compleet, en natuurlijk kies je hiervoor zelf de stoffen en bandjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

wieg lakentje wieglakentje  Bibiana Wiegbekleding  wieg lakentje wieglakentje  Bibiana Wiegbekleding  wieg lakentje wieglakentje  Bibiana Wiegbekleding

"Eerst een veilige wieg... en dàn een hele mooie!" Daarom wordt bij het maken van de wiegbekleding altijd rekening gehouden met de algemene veiligheidsrichtlijnen van het kraamburo.

De levertijd is zes weken. Voor het ophalen van je compleet bekleedde wieg maken we een afspraak, want ook daarvoor neem ik graag alle tijd.              

Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding

Uit liefde voor de familiewieg en datgene wat aan waarde wordt meegegeven, maak ik kosteloos een digitale fotoreportage van de metamorfose van je wieg. Deze mail ik naar je wanneer je de wieg hebt opgehaald.

Voor een uniek kraamkado kun je ook terecht in het atelier van Bibiana. Babyslofjes, boxkleden, klamboes, aankleedkussens, kraammanden, kruikenzakken, slabbetjes en meer. Bij het ophalen van de wieg krijg je als bedankje een paar handmade babyslofjes van BibianaBaby kado, en natuurlijk mag je die zelf uitzoeken!

Bibiana Wiegbekleding foto babyslofjes   Bibiana Wiegbekleding foto babyslofjes   Bibiana Wiegbekleding foto babyslofjes