Wiegbekleding Info

Voor het bespreken van de wiegbekleding maken we een afspraak zodat ik alle aandacht voor je heb. Deze afspraak is overdag want bij daglicht heb je goed zicht op de kleur van de stoffen. De beste periode voor een afspraak is rond de 20-weken echo, dan heb je de wieg ruim op tijd voor de geboorte klaar staan, zie levertijden.

   Bibiana Wiegbekleding wiegbekleding   Bibiana Wiegbekleding wiegbekleding   Bibiana Wiegbekleding wiegbekleding

De wieg wordt met onderstel (en hemelstandaard), schoon en onbekleed, meegenomen bij onze eerste ontmoeting.  Een complete wiegbekleding is inclusief een hoeslaken en een extra breed wieglaken. Om regelmatig te verschonen zijn drie setjes handig, want meestal ligt er één in de wieg, in de was en in de kast. Ook kan ik voor een nieuwe matras zorgen op maat van de wieg.

Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding

Als je de wieg eerst zelf gaat spuiten of verven, gebruik dan alleen verf op waterbasis en zorg dat de wieg voldoende geventileerd wordt in verband met de veiligheid van je baby. Krijtverf geeft een leuk effect maar bladdert snel af, handig om te weten. 

Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding

Het is mijn specialiteit om de wiegbekleding zó te bevestigen dat alles wasbaar is. De mogelijkheden hiervoor bespreken we met elkaar aan de hand van je eigen wensen voor de wiegbekleding. Bij het ophalen van de wieg krijg je als bedankje een paar handmade babyslofjes van BibianaBaby kado, en natuurlijk mag je die zelf uitzoeken!

Bibiana Wiegbekleding foto babyslofjes   Bibiana Wiegbekleding foto babyslofjes   Bibiana Wiegbekleding foto babyslofjes