Alléén voor Opa`s en Oma`s

Van harte gefeliciteerd met de aanstaande geboorte van uw kleinkind!

Vindt u de traditie van de familiewieg die generaties met elkaar verbind ook zo waardevol? Vaak komt de wieg na járen pas weer van zolder met een verschoten bekleding die niet fris ruikt. Een nieuwe wiegbekleding is dan een mooi kado aan uw kinderen, vooral wanneer zij deze zelf mogen uitzoeken.

Wiegbekleding vóór metamorfose Bibiana Wiegbekleding     Wiegbekleding vóór metamorfose Bibiana Wiegbekleding     Wiegbekledingvóór metamorfose Bibiana Wiegbekleding

Bibiana Wiegbekleding maakt met liefde voor traditie en aandacht voor veiligheid een nieuwe eigentijdse wiegbekleding voor uw waardevolle wieg. U bent van harte welkom in mijn atelier!

      Wiegbekleding made by Bibiana Wiegbekleding     Wiegbekleding made by Bibiana Wiegbekleding     Wiegbekleding made by Bibiana Wiegbekleding        

Door mijn vakkennis als coupeuse en jarenlange ervaring is uw familiewieg bij mij in goede handen!

Vind u het leuk om een bijbehorende kraammand te laten maken? In het atelier zijn hiervoor alle stoffen en fournituren aanwezig, net als een grote collectie handmade babyslofjes, slabbetjes en andere cadeautjes voor in de mand. En natuurlijk blijft alles geheim!   ;-)