Bestellen/verzenden

Bestellen bij Bibiana gaat heel eenvoudig.

*     maak je keuze door de slofjes/laarsjes aan te vinken links van de foto

*     automatisch wordt je door het bestelmenu geleid via stap 1 t/m 4

*     verzendkosten worden berekend tijdens het stap-voor-stap bestelprogramma

*     betalen kan heel eenvoudig met iDeal, de kosten zijn slechts € 0,49 per transactie

*     let goed op de juistheid van je e-mail adres, want hiernaar sturen we de bestelbevestiging

*     wil je de nieuwsbrief ontvangen, kruis dit dan even aan op het bestelformulier of bij `contact`

*     bestelling worden binnen 4 werkdagen verzonden via PostNL

*     verzendingen zijn zo plat mogelijk zodat het door de brievenbus past                                      

Bestellingen worden standaard verzonden met brievenbuspost. De verzendkosten worden getoond in het bestelformulier, al voordat je de bestelling bevestigt. 

Tarieven brievenbuspost Nederland zijn per 1 januari 2012:

0 - 20 gram € 0,50 
20 - 50 gram € 1,- 
50 - 100 gram  € 1,50 
100 - 250 gram € 2,- 
250 - 500 gram € 2,50 
500 - 2000 gram € 3,

Bibiana Wiegbekleding is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde bestellingen (zie onze algemene voorwaarden).

Als je een bestelling plaatst in deze webwinkel ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling krijg je hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat je de hele bestelling af maakt en klik als laatste op "Bestelling bevestigen". Krijg je geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact op via info@bibianawiegbekleding.nl 

Betalingen dienen te allen tijde vooraf te worden overgemaakt op rabobankrekening 1284.45.165 t.n.v. Bibiana Wiegbekleding. Ook is het mogelijk de bestelling te betalen via iDeal. De gegevens hiervoor krijg je in de orderbevestiging als je de bestelling hebt gedaan. Is de betaling niet binnen 8 dagen na de besteldatum bijgeschreven op deze bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling. Betalen in termijnen is bij Bibiana Wiegbekleding niet mogelijk. 

Volgens de wet "Kopen op afstand" heb je het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval altijd eerst even contact op via info@bibianawiegbekleding.nl. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de koper. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Het vooraf betaalde bedrag excl. verzendkosten ontvang je binnen 5 werkdagen retour op je bankrekening na ontvangst van je retourzending. 

Zodra de betaling op dev bankrekeningan Bibiana is bijgeschreven worden de bestellingen binnen 4 werkdagen via PostNL verzonden. Er geldt geen minimum bestelbedrag. 

Alle prijzen op de site van Bibiana Wiegbekleding zijn inclusief 19 % B.T.W. en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.