Over Bibiana

Mijn naam is Mari Jonker, sinds mijn 21e gelukkig getrouwd met mijn grote jeugdliefde Taco en moeder van drie volwassen kinderen. Als vijfjarige naaide ik van mijn moeders stofjes een lappenpop, leerde breien van m'n Noorse oma voordat ik naar school ging en kreeg m'n eerste naaimachine toen ik acht werd. Zo`n mooie nostalgische zwarte naaimachine met een inklapbaar handwiel. Tja, vanaf dat moment was ik bezield van      naald en draad...

Atelier Bibiana Wiegbekleding

Al járen zit ik met grenzeloos plezier achter de naaimachine in mijn gezellige atelier. Talloze wiegbekledingen naaide ik voor familie en vrienden, en natuurlijk bekleedde ik ook de familiewieg voor ons eigen drietal. Helaas zijn mijn diploma`s Modinette, Costumière, Tailleuse en Coupeuse door brand letterlijk in rook opgegaan. Gelukkig zijn de vaardigheden gebleven en later uitgebreid met diverse creatieve hobby`s zoals portrettekenen, aquarelleren, columns schrijven, panfluit spelen ... en nog veel meer.

*   *   *   *   *

Op 22 juli 2018 is onze kleinzoon Bodhi geboren, enkele dagen na het overlijden van m'n moeder. "Circle of life" noemt men dat..., loslaten wordt ontvangen. Wàt een mooi manneke is Bodhi en wat is hij welkom!! "Met armen zo wijd als de hemel houden opa en oma van jou lieverd, de wereld is nu zoveel mooier met jou"!

Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding   Bibiana Wiegbekleding

*     *     *     *     *

In 2006 ben ik mijn bedrijf `Sterrenkindje` begonnen. Voor ouders die helaas afscheid moeten nemen van hun baby heb ik jarenlang afscheidswiegjes en sterrendekentjes mogen maken en daarbij kunnen bijdragen aan een "Mensje-Waardig" afscheid. Dit heb ik altijd met warme liefde en grote dankbaarheid gedaan. Onze zoon werd enkele dagen na zijn geboorte zes keer levensingrijpend geopereerd en mocht maanden later, gelukkig in ons gezin thuiskomen. Met de geboorte van ons eerste kleinkind werd het nu tijd om me aan het leven te verbinden. Per 1 februari 2018 heeft Janine van Veen-Doornenbal, moeder van sterrenkindje Jonas*  het bedrijf Sterrenkindje overgenomen en zij zal met warme liefde en persoonlijke betrokkenheid voor ouders prachtige draagmandjes maken. Voor informatie verwijs ik graag naar www.sterrenkindje.nl

                      

Kinderbaarkleed made by Sterrenkindje - Mari Jonker

      

Door een grenzeloze creativiteit ben ik in 2011 ook aan de geboortekant gestart met Bibiana Wiegbekleding en inmiddels heb ik honderden famieliewiegen mogen bekleden. En geloof me, elke opdracht voor Bibiana Wiegbekleding is wéér een feest!  Bibiana betekent 'vol van leven, levendig.' Een passende naam voor mijn innige wens:

dat elk pasgeboren kindje een vol en levendig leven tegemoet mag gaan!

*     *     *     *     *

Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleidng

Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding